Livrari pizza la domiciliu

Intotdeauna cand doriti o pizza la domiciliu exista PRESTO PIZZA

Toti stim cat de comod este sa comanzi o pizza la domiciliu. Chiar daca uneori este placut sa serviti o pizza la restaurant sau la o terasa, de multe ori vremea sau timpul nu va permite aceasta varianta. Presto Pizza iese in intampinarea dumneavoastra prin servicii de livrare pizza la domiciliu. Preluam comenzi rapid prin telefon sau pe internet prin sectiunea de comenzi online si va asiguram de cel mai bun timp de livrare.

Pizza pentru acasa – cat dureaza ?

Este o idee buna sa comanzi pizza pentru acasa, dar noi stim ca vreti o pizza azi, nu maine, de aceea timpul de livrare pizza e foarte important pentru noi. Livrarea de pizza la domiciliu pentru sectorul 2, sectorul 3, sectorul 5 si sectorul 6 se realizeaza de cele mai multe ori in maxim 1 ora dar acest timp depinde de numarul comenzilor preluate simultan, de intervalul zilei cand se efectueaza comanda de pizza la domiciliu si desigur, fiindca este vorba de Bucuresti, de trafic. Datorita scuterelor si masinilor din dotare, agentii nostri pot efectua o livrare in cel mai scurt timp cu putinta pentru ca aceasta vrem sa fie o calitate a noastra – pizza pentru acasa in cel mai scurt timp.

Livrare pizza la domiciliu sector 3, sector 4, sector 5 si sector 6

Datorita scuterelor si masinilor din dotare, agentii nostri pot efectua o livrare in cel mai rapid timp cu putinta. Livrarea de pizza la domiciliu pentru sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6 se realizeaza de cele mai multe ori in maxim 1 ora dar acest timp depinde de numarul comenzilor preluate simultan, de intervalul zilei cand se efectueaza comanda de pizza la domiciliu si desigur, fiindca este vorba de Bucuresti, de trafic.

Livrare pizza la domiciliu – toping-uri si racoritoare variate

Sistemul de comenzi online este gandit pentru ca dumneavoastra sa efectuati comanda cat mai simplu si cat mai repede. Pe langa reteta de pizza aleasa va puteti selecta foarte comod si toping-ul sau toping-urile preferate. Dupa aceasta selectie va puteti allege si bautura racoritoare preferata si pe toate le veti avea la domiciliu in cel mai scurt timp cu putinta.
close