Page Load Tracker Breakpoint: page loaded in: 1 ms Page Load Tracker Breakpoint: page loaded in: 158 ms
Page Load Tracker Breakpoint: page loaded in: 169 ms Page Load Tracker: Angular Constants loaded in: 2 ms Page Load Tracker Breakpoint: page loaded in: 171 ms Page Load Tracker Breakpoint: page loaded in: 172 ms
Rotiti ecranul pentru a putea folosi aplicatia eficient!

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica datelor personale ale clientilor nostri, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.presto-pizza.ro.

Apreciem încrederea pe care o ai în noi prin împărtășirea datelor personale cu noi. Ne angajam să procesam datele dvs. personale in mod corespunzator si sa protejam confidentialitatea datelor personale furnizate de dvs in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să va informăm despre modul în care vom folosi datele dvs. personale. Prin urmare, va încurajăm să cititi cu atenție Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


Suntem PIZZA DELIVERY SRL și de fiecare data cand faceti o comanda la noi, ca sa putem aduce comanda direct la dvs., avem nevoie de datele dvs. personale.

SC PIZZA DELIVERY SRL este o persoana juridica romana, cu sediul în Bucuresti, str. Soimus nr 11 sector 4, număr de înmatriculare la Registrul Comerţului J40/13528/2013, cod fiscal RO 32424802

E-mail Responsabil privind Protectia Datelor : protectiadatelor@presto-pizza.ro
Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când comandati produsele noastre pot include detaliile dvs de contact (date personale) precum numele dvs., adresa poștală și alte detalii de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.

Când ne urmariti activitatea pe plaforme social media precum Facebook trebuie să fiți familiarizați și să înțelegeți instrumentele furnizate de acele site-uri care vă permit să alegeți modul în care va furnizati datele personale în profilul dvs. de social media.

Nu prestam servicii si nu livram minorilor bunuri decat in cazurile exprese prevazute de lege.

Compania noastra nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.

Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care nu au implinit varsta de 16 ani pot achizitiona servicii, solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

Vom folosi datele dvs. obținute online sau telefonic pentru procesarea si livrarea comenzilor dumneavoastra, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate.

Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau actualizarea datelor existente deoarece nu putem livra comanda inregistrata catre dvs..

Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.

Prelucrarea datelor dvs in scop de marketing include prelucrarea datelor personale, în principal pentru trimiterea de comunicari personalizate despre produsele noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS) in măsura în care vă abonați la newsletter-ul nostru.

Rețineți că vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.
Vă prelucrăm datele din diferite motive si temeiuri legale. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa comanda plasata la noi atunci când ne sunati sau vă înregistrați pentru a comanda un produs , dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimite newsletter-ul nostru.
Vom prelucra datele dvs. pe perioada cât aveți statutul de client sau utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați). In ceea ce priveste activitatile de marketing vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter.
Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, este necesar să acordăm acces la datele dvs. personale catre furnizori de servicii care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim. Nu transferam datele dvs. intr-o tara in afara Uniunii Europene.
Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.

Aveti dreptul sa ne cereti accesul la datele dvs. personale care sunt in posesia noasta. Vă reamintim că, dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului online de comenzi, puteți verifica aceste informații și în secțiunea corespunzătoare datelor dvs. personale.

Aveti dreptul de modificare si stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ati furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc.) nu mai sunt actuale.

Aveti dreptul să ne solicitati să rectificăm datele pe care le avem deja. Rețineți că dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului nostrum de comenzi online, puteți accesa secțiunea corespunzătoare datelor personale din contul dvs. pentru a modifica sau actualiza datele personale. Vă rugăm rețineți ca regulă generală că trebuie să puneți la dispoziție doar datele dvs.

personale, nu și pe cele ale altor persoane, cu excepția cazurilor permise în această Politică de confidențialitate.

Aveti dreptul sa ne solicitati să vă ștergem datele în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucrăm astfel cum v-am informat mai sus sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.

Aveti dreptul de restrictionare a prelucrarii si de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc.

Aveti dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal, ceea ce inseamna ca veți avea dreptul să primiți datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, pe care să îl puteți transmite altui operator în mod direct, cu condiția să fie posibil din punct de vedere tehnic.

Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptata exclusive pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, prin mijloace automate.

Dacă ne-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în orice scop, aveți, de asemenea, dreptul să îl retrageți în orice moment.

Aveti de asemenea dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă de control al protecției datelor, respectiv catre : Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro web-site: www.dataprotection.ro
Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, vă vom comunica în diferite moduri prin intermediul sistemului de comenzi online (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up sau printr-o notificare push) sau vă vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dvs., astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, dacă este cazul, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, vă sugerăm să verificați periodic prezenta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că veți găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe website-ul nostru si pe aplicatia mobile.
Page Load Tracker Breakpoint: page loaded in: 172 ms
{[{customer.first_name}]} {[{customer.last_name}]}
{[{customer.email}]}
Log in
C.Grup
Setari
C.Grup
Istoric
 oferte pizza Oferte  recomandate pizza Recomandate  pizza pizza Pizza  Paste pizza Paste  Salate pizza Salate  gratar pizza Gratar  silhouette pizza Silhouette  burger pizza Burger  aripioare pizza Aripioare  de-post pizza De post  diverse pizza Diverse  desert pizza Desert  sos pizza Sos  bauturi pizza Bauturi  tigari pizza Tigari
Favorite
Feedback
Page Load Tracker: page loaded in: 186 ms